Για να κάνει την επικοινωνία πιο ρευστή, η εταιρεία SIDEL, που ειδικεύεται στη συσκευασία τροφίμων, απευθύνεται κατά διαστήματα σε μεταφραστές και διερμηνείες για θέματα όπως η κατάρτιση στελεχών, η σύνταξη οδηγιών λειτουργίας, οι συνεντεύξεις Τύπου, οι διεθνείς επικοινωνίες, τα εσωτερικά βίντεο, κ.λ.π.

Σύνδεσμος : www.sidel.com/fr

 

Προσωπικά είμαι ορκωτός μεταφραστής παρά το πρωτοδικείο στο Παρίσι, προσφέρω ορκωτές μεταφράσεις και παρέχω υπηρεσίες διερμηνείας συνεδρίων και συνοδείας σε εκθέσεις. Εργάζομαι με τις ακόλουθες γλώσσες : Ελληνικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Αγγλικά.

Προσφέρω και διαδικασίες επικύρωσης & επίθεσης επισημείωσης (apostille). 

Για ορισμένα διεθνή έγγραφα και πράξεις πχ μειοδοτικούς διαγωνισμούς ο νόμος προβλέπει την τήρηση διαδικασιών πιστοποίησης, επικύρωσης και επίθεσης επισημείωσης (apostille). Παρόμεια ισχύει και για συμβολαιογραφικές πράξεις ή για αίτηση γαλλικής υπηκοότητας. Για επίσημες ορκωτές μεταφράσεις γαλλικά ελληνικά στο Παρίσι, οπουδήποτε στην Γαλλία ή για την Ελλάδα, στη διαθεσή σας ευχαρίστως. 

Μοναδική στελέχωση για τα γαλλικά δεδομένα: μέλη των τακτικών σθνεργατών μας είναι εν ενεργεία δικαστικοί πραγματογνώμονες στις μείζονες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μεταξύ άλλων, για την παροχή υποστήριξης της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων εργασίας, συνεντεύξεων πριν από την απόλυση, σε εταιρείες με διευθύνοντα σύμβουλο που δεν κατέχει τη γαλλική γλώσσα, στα δικαστήρια ή για την επιθεώρηση εργασίας, είτε αυτές οι εταιρείες είναι ειδικευμένες στον τομέα των τροφίμων, της συσκευασίας τροφίμων είτε της βιομηχανίας. Καθώς και για μεταφράσεις και διερμηνείες όταν για την κατάρτιση των τεχνικών και εργαζομένων χρειάζεται απλή μετάφραση.

Ενώ για τα συμβόλαια εργασίας, ενοικίασης ή για πιστοποιητικά τύπου γάμου, γέννησης, θανάτου, απαιτείται από τον νομό ορκωτή επίσημη μετάφραση.

Το 2018 και 2021 έχω μεταφράσει / διερμηνεύσει για τη Renault, την Orangina Suntory, την Coca Cola, καθώς και διάφορα εγχειρίδια ή οδηγίες χρήσης συστημάτων,  προσφορές, μειοδοτικούς διαγωνισμούς (ορκωτές, επίσημες μεταφράσεις από ή προς τα γαλλικά / ελληνικά / αγγλικά / γερμανικά).

Ιδιαίτερη χαρά για την εκδήλωση  τύπου για τον χαρακτηρισμό προστατευμένης ονομασίας προελεύσεως AOP (PDO) στην επαγγελματική εμπορική έκθεση SIAL 2018, 2019 καθώς και για ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς.